Buitenkant uitnodiging Binnenkant uitnodiging

Academiegebouw, Domplein 29, Utrecht

Het Academiegebouw ligt aan het Domplein, schuin tegenover de Domtoren. Het gebouw is met de auto moeilijk te bereiken en het aantal parkeerplaatsen in de omgeving is beperkt. Wilt u toch met de auto komen, volg dan de borden Centrum of Jaarbeurs. De dichtsbijzijnde parkeergarage vindt u aan de Springweg (vlak bij de Mariaplaats).

Openbaar vervoer:
Buslijn 2 vanaf Utrecht CS, stopt op het Domplein. De buslijnen 3, 5, 9, en 11 stoppen op het Janskerkhof. Ook alle buslijnen uit Zeist (50, 52, 53, 54) komen langs het Janskerkhof. Vanaf dit plein is het enkele minuten lopen naar het Domplein (zie plattegrond). Een wandeling vanaf Utrecht CS naar het Domplein neemt ongeveer 15 minuten in beslag. U loopt door Hoog Catarijne en gaat bij de V&D met de roltrap naar buiten, u slaat rechtsaf en loopt via de Lange Elisabethstraat en de Steenweg onder de Dom door naar het Domplein, waar u rechts het Academiegebouw ziet liggen.

Utrecht

De Schavuit, Steynlaan 21, Zeist

Vanaf de A12:
Neem afrit 20 richting 'Driebergen-Zeist' en neem vervolgens de afslag N225 richting Zeist. Blijf deze weg volgen tot aan hotel Figi (aan de rechterkant), hier slaat u rechtsaf de Slotlaan op die u uitrijdt. Aan het einde zit het busstation waarvoor u (verplicht) links afslaat. Dit is de Steynlaan. Voor parkeerplaatsen slaat u bij de eerstvolgende stoplichten linksaf (de Antonlaan). Aan de rechterkant bevindt zich een ondergrondse parkeerplaats.

Vanaf de A28:
Neem de afslag Uithof/De Bilt/UMC. Ga rechtsaf bij de stoplichten. Deze weg volgen tot het tuincentrum (aan de linkerkant van de weg), hier gaat u rechtsaf richting Zeist. U bevindt zich nu op de Utrechtseweg. Nadat u het bordje Zeist gepasseerd bent gaat u bij de derde kruising (met stoplichten) linksaf. Dit is de Schaerweydelaan. Bij de eerste stoplichten die u tegenkomt gaat u rechtsaf. Aan het einde van de weg rechts. Deze weg volgen (met de bocht naar links). U zit nu op de Steynlaan. Als u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf gaat is er aan de rechterkant een ondergrondse parkeerplaats.

Openbaar vervoer:
Vanuit Utrecht CS neemt u buslijn 53 met een halte op de Steynlaan. Vanuit station Driebergen-Zeist neemt u lijn 54 richting Utrecht of lijn 56 richting Amersfoort. U stapt uit bij het busstation van Zeist (zie plattegrond).

De Schavuit